Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

 

Kis és közepes teljesítményű dual (220V / 12V), és nagy teljesítményű hálózati Speedrite villanypásztor tápegységek

A dual típusú Speedrite tápegységeknek köszönhetően olyan helyekre is telepíthetünk villanypásztort, ahol a hálózati áramellátás nem megoldott. Elhelyezésüknél ügyelnünk kell arra, hogy az időjárás által okozott negatív hatásokat a minimálisra csökkentsük az élettartam maximális kihasználhatósága érdekében. A kis,- közepes és nagy farmokra fejlesztett villanypásztor tápegységek egyszerűen kezelhetők, napelemes panelekkel kiegészíthetők, ezzel téve még könnyebbé az elektromos kerítések, villanypásztorok üzemeltetését.

A kiválasztott terméket székesfehérvári üzletünkben megnézheti és megvásárolhatja vagy igény esetén postai utánvéttel is eltudjuk küldeni a megadott címre.

 

Ha villanypásztor tápegységre lenne szüksége

villanypásztor tápegységEgy villanypásztor a kerítés oszlopaiból, illetve a közéjük kifeszített vezetékekből, vagy szalagokból áll – legalábbis alapvetően. A működtetéséhez azonban villanypásztor tápegységre is szükség van, hiszen energia nélkül még a legkorszerűbb villanypásztor is csupán egy kerítés.

Ha karámot épít, és szüksége lenne villanypásztor tápegységre, illetve alkatrészekre, állunk rendelkezésére! A választékunkból beszerezhető villanypásztor tápegységek a legmodernebb technológiát képviselik, az áruk pedig kedvező, így mindenképp érdemes mellettük dönteni. Többféle típust kínálunk, így a kis-, közepes- és nagygazdaságok számára is tudunk biztosítani olyan villanypásztor tápegységeket, amik tökéletesen megfelelnek az igényeiknek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését villanypásztor tápegységeink iránt, kérjük, tekintse meg kínálatunkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és adja le rendelését; postai úton néhány napon belül meg is kapja! Kollégáink várják hívását!