Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

Kezdőoldal Termék Speedrite 1000 villanypásztor tápegység

Speedrite 1000 villanypásztor tápegység

Bruttó ár: 77 280 Ft

Hálózatról, 12V-ról vagy napelemmel működtethető Speedrite 1000 villanypásztor tápegység

Leírás

Hálózatról, 12V-ról vagy napelemmel működtethető Speedrite 1000 villanypásztor tápegység max. 10 km vezetékhosszra, 1 J kimenő energiával, Cyclic Wave működéssel, Bi-Polar technológiával.

  • Vezetékhossz: 10 km
  • Kimenő energia: 1 J
  • Cyclic Wave® működés
  • Bi-Polar® technológia

Letölthető használati utasítás

Speedrite villanypásztor prospektus

 

Speedrite 1000 villanypásztor tápegység nagyobb területek körbekerítéséhez

Speedrite 1000 villanypásztor tápegyséNagyobb területek vadkár elleni védelmét, illetve az állatok elszökésének megakadályozását csak megfelelő berendezések használatával lehet megoldani. A Speedrite 1000 villanypásztor tápegységet épp az ilyen feladatokra fejlesztették ki, hiszen akár 10 kilométeres hosszúságú vezetéket is képes energiával ellátni.

Speedrite 1000 villanypásztor tápegység univerzális eszköz, ami gyakorlatilag bárhol munkába állítható, hiszen nem csak hálózatról üzemelhet, de napenergiával, illetve 12V-os akkumulátorral is képes leadni az üzemi teljesítményét. Nagyobb haszonállatok, mint lovak, vagy szarvasmarha tartásához elengedhetetlen, de a mezőgazdaságban is hasznos lehet, ha a vadkárok megelőzése a cél.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Speedrite 1000 villanypásztor tápegység iránt, rendelje meg kínálatunkból! Nálunk nem csak a tápegységet, de a vezetéket és az egyéb kiegészítőket is beszerezheti, amellyel tökéletessé teheti a területvédelmet. Ha kérdése lenne, vagy rendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!