Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

Kezdőoldal Termék Speedrite 500 villanypásztor tápegység

Speedrite 500 villanypásztor tápegység

Bruttó ár: 54 508 Ft

Leírás

Kiváló választás az udvar, a kapubeálló de akár nagyobb kert bekerítésére a házőrző korlátozásának céljából.

  • Vezetékhossz: 5 km
  • Kimenő energia: 0.5 J
  • Cyclic Wave® működés
  • Bi-Polar® technológia

Letölthető használati utasítás

Speedrite villanypásztor prospektus

 

Speedrite 500 villanypásztor tápegység – teljesítmény kedvező áron

Speedrite 500 villanypásztor tápegységA Speedrite 500 villanypásztor tápegység egy viszonylag kisebb teljesítményű berendezés, amely ennek megfelelően kedvező áron beszerezhető. Azonban nem kell attól tartani, hogy nem képes ellátni a feladatát, hiszen akár 5 kilométeres vezetékhosszúságot is képes üzemeltetni.

A Speedrite 500 villanypásztor tápegység tökéletesen alkalmas akár nagyobb kertek körbekerítésére is, így képes a háziállatok benntartására. Nagyobb állatok mellé azonban nem javasolt, tehát például egy legelő körbekerítéséhez már érdemes nagyobb teljesítményű berendezést vásárolni, amelyek szintén megtalálhatóak kínálatunkban, az összes, egy villanypásztor-rendszer kiépítéséhez szükséges kellékkel együtt. A Speedrite 500 villanypásztor tápegység elegendő teljesítményt nyújt, és kedvező áron szerezhető be, így, ha Ön egy kisebb terület védelmére szeretne villanypásztort telepíteni, ez a tökéletes választás!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Speedrite 500 villanypásztor tápegység iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!