Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

Kezdőoldal Termék Speedrite 6000 villanypásztor tápegység

Speedrite 6000 villanypásztor tápegység

Bruttó ár: 126 987 Ft

Leírás

Speedrite 6000 dual tápegység 

Speedrite 6000 dual (220V / 12V) villanypásztor tápegység max. 60 km vezetékhosszra, 6 J kimenő energiával, Cyclic Wave működéssel és Bi-Polar technológiával. Nagyobb rendszerek alapja. Ajánljuk sertéstelepeknek az Afrikai Sertéspestis elleni járványvédelemhez.

  • Vezetékhossz: 60 km
  • Kimenő energia: 6.0 J
  • Cyclic Wave® működés
  • Bi-Polar® technológia

Letölthető használati utasítás

Speedrite villanypásztor prospektus

Speedrite 6000 villanypásztor tápegység jellemzői

Speedrite 6000 villanypásztor tápegységSpeedrite 6000 villanypásztor tápegység a nagy, illetve a felosztott területek védelmének biztosításához.

Speedrite 6000 villanypásztor tápegység az olyan területek védelmében képes kulcsfontosságú szerepet játszani, amelyek vagy kifejezetten nagy méretűek, vagy pedig abban az esetben, ha szükség van kisebb területek leválasztására a nagyon belül.

Speedrite 6000 villanypásztor tápegység erre teljesítményének köszönhetően képes, ugyanis akár 60 kilométernyi vezetéket is képes ellátni a megfelelő energiamennyiséggel. A Speedrite 6000 villanypásztor tápegység kizárólag hálózatról üzemeltethető, így a napelemes megoldás az esetében nem lehetséges. Akár állatok védelmére, akár vadkár elleni védekezéshez, a Speedrite 6000 villanypásztor tápegység tökéletes megoldást nyújt.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a Speedrite 6000 villanypásztor tápegység, rendelje meg kínálatunkból! Ha kérdése lenne termékünkkel, vagy a telepítésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!