Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

Kezdőoldal Termék Speedrite 3000 villanypásztor tápegység

Speedrite 3000 villanypásztor tápegység

Bruttó ár: 94 615 Ft

Leírás

Speedrite 3000 dual tápegység 

Hálózatról, 12V-ról vagy napelemmel működtethető Speedrite 3000 villanypásztor tápegység max. 30 km vezetékhosszra, 3 J kimenő energiával, Cyclic Wave működéssel és Bi-Polar technológiával. Ajánljuk sertéstelepeknek az Afrikai Sertéspestis elleni járványvédelemhez.

  • Vezetékhossz: 30 km
  • Kimenő energia: 3 J
  • Cyclic Wave® működés
  • Bi-Polar® technológia

Letölthető használati utasítás

Speedrite villanypásztor prospektus

 

Speedrite 3000 villanypásztor tápegység: hatalmas teljesítmény, kedvező ár

Speedrite 3000 villanypásztor tápegységAz állattenyésztés sokszor nem csupán néhány, vagy néhány száz állattal folyik, hanem több ezres állományokkal, amelyeket nem csak gondozni, de védeni és a helyükön tartani is szükséges. A hatalmas legelők körbekerítése egy villanypásztor-rendszerrel viszonylag egyszerű, ám az áramellátásához olyan tápegységre van szükség, amely képes megfelelő feszültséggel ellátni a több, vagy akár több tíz kilométer hosszúságú vezetékszakaszokat is. A Speedrite 3000 villanypásztor tápegység alkalmas erre a célra, az ára pedig a teljesítményéhez képest igen kedvező, ezért érdemes mellette dönteni.

Speedrite 3000 villanypásztor tápegység akár 30 kilométernyi vezetéket is képes ellátni a megfelelő feszültséggel, és mindezt akár napelemes üzemben is biztosítja, de természetesen hálózatról is üzemeltethető. Ha a lehető legbiztosabb védelemre van szükség egy nagyobb területen, a Speedrite 3000 villanypásztor tápegység tökéletes választás.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a Speedrite 3000 villanypásztor tápegység, rendelje meg kínálatunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!