Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

Kezdőoldal Termék Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú GSM vezérléssel

Programozható vad- és seregélyriasztó gázágyú GSM vezérléssel

Bruttó ár: 216 345 Ft

Leírás

Az NK55 -as típusú propán gázágyú használatával távoltarthatja a madarakat, vadakat a gyümölcsösétől, halastavaitól, veteményesétől, mezőgazdasági tábláitól. Tovább a beépített GSM modulnak köszönhetően tábolról is vezérelheti bármikor egy hívással vagy akár egy sms -el is.


A gázágyú propán- vagy butángázzal működik, melynek köszönhetően igen hangos detonáció érhető el, és így a madarak, illetve a vadállatok elriasztásával megvédheti a termést, illetve a halastavait. A beüzemelést követően 4 programhely áll rendelkezésre, amelyek szabadon konfigurálhatók a célnak megfelelően.

A detonációk, illetve a detonációk közötti szünetek beállíthatók mind a 4 programban. A detonációkat ciklusokba szervezhetjük a percenkénti detonációtól a óránkénti robbanásokig. A detonáció hangereje szintén szabályozható a gáztöltési idő módosíthatóságának köszönhetően 90-től 140 decibelig.

A védhető terület nagysága 2-4 hektár között változhat, ez nagymértékben függ a termés és a talaj típusától, a domborzati viszonyoktól és az időjárástól is.

A gázágyú működése a propán-propánbutángáz és levegő megfelelő elegyének való időzített begyújtásával éri el a maximális hanghatást.

Az időzített működéséről többek között egy mikroprocesszoros vezérlő gondoskodik, aminek köszönhetően Ön egy grafikus kijelzőn keresztül könnyedén beállíthatja a kívánt üzemi paramétereket.

Akár a többszörös (multi) időzítéstől egyszeres (normál) időzítésig.

Beépített GSM modulnak köszönhetően bármikor aktiválhatja a készüléket egy telefonhívással, vagy akár SMS –el. A GSM egység vezérlésé egyedi telefonszámokra konfigurálható, melyben megadhatjuk, hogy a készüléket mely telefonszámokról vezérelhetik. A készüléket használhatjuk program, program + GSM, vagy csak GSM vezérlésben is.

GSM modul nyújtotta további lehetőségek:

·         SMS vezérlés, életjel SMS nélkül

·         SMS vezérlés, 24 órás életjel SMS

·         SMS vezérlés, hetente életjel SMS

·         SMS vezérlés, 2 hetente életjel SMS

·         SMS vezérlés, havonta életjel SMS

·         Hívásvezérlés, életjel SMS nélkül

·         Hívásvezérlés, 24 órás életjel SMS

·         Hívásvezérlés, hetente életjel SMS

·         Hívásvezérlés, kéthetente életjel SMS

·         Hívásvezérlés, havonta életjel SMS

·         Állapot lekérdezés SMS -el

A gázágyút a szélsőséges időjárás viszontagságaitól, az elektrosztatikus védőbevonat védi meg.

Cikkszám: WildNK55GSM Kategória: