Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

Gázágyúk

A gázágyú egy jó választás a vadkár elleni védekezésben, és a kár mértékének csökkentésében. Egyszerű elven működve, az ágyú propán- vagy butángáz és levegő keverékének begyújtásával egy robbanást idéz elő, mely a puskalövést hivatott imitálni.  A lövés hatására a vadállatok ösztönösen elhagyják a védendő területet.

A beüzemelést követően 4 programhely áll rendelkezésre, amelyek szabadon konfigurálhatók a célnak megfelelően.

A detonációk, illetve a detonációk közötti szünetek beállíthatók mind a 4 programban. A detonációkat ciklusokba szervezhetjük a percenkénti detonációtól a óránkénti robbanásokig. A detonáció hangereje szintén szabályozható a gáztöltési idő módosíthatóságának köszönhetően 90-től 140 decibelig.

 

Gázágyú: a vadkárok enyhítésének korszerű eszköze

gázágyúkA vadkárok enyhítésére, illetve esetleges megszüntetésére számos módszer létezik, és mindegyik más és más módokon képes elvégezni a feladatát. Vannak, amelyek hatékonyabbak, mások kevésbé, és vannak olyanok is, amelyek univerzálisak, azaz többféle módon, vagy épp többféle állatra hatnak. Ez utóbbiak közé tartoznak az úgynevezett gázágyúk is.

gázágyúk – a működési mechanizmusukból eredően – semmilyen kárt nem okoznak az állatokban, leszámítva némi ijedtséget, ám hatásosan képesek elriasztani őket a védett területről, illetve annak közeléből. Külön előnyük, hogy nem csupán a földön közelítő vadállatok ellen hatásosak, de a madarakat is képesek elriasztani. A gázágyú hangereje változtatható, így többé-kevésbé a védett terület nagyságához igazítható, ami által ideális vadriasztó berendezés akár kisebb erdős területek védelmére is.

Amennyiben gázágyút szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Letölthető árlista

Mind a(z) 4 találat megjelenítve