Elektromos kerítés-rendszerek, villanypásztorok

Napelemes Speedrite villanypásztor rendszerek

A DUAL Speedrite villanypásztor tápegységek használatakor lehetőség nyílik napelemes rendszer összeállítására, ezzel gazdaságosabbá tehető a működés, kevesebb felügyeletet igényel.

– Mindegyik általunk forgalmazott solar panel Poli-kristályos felépítésű.
– A tartó keret minden egyes kombináció részét képezi.

A kiválasztott terméket székesfehérvári üzletünkben megnézheti és megvásárolhatja vagy igény esetén postai utánvéttel is eltudjuk küldeni a megadott címre.

Napelemes és hordozható villanypásztor tápegységekkel energiatakarékos lesz a villanypásztor!Modern világunkban egyre több helyen próbálják hasznosítani a nap energiáját. Ez szerencsére ma már az élet számtalan területén lehetséges, nem csak az irodaházakban, hanem az otthonunkban és akár a villanypásztor rendszerekben is. A cégünk által kínált napelemes és hordozható villanypásztor tápegységek használatával megelőzhető a magas áramfogyasztás, ráadásul sokkal megbízhatóbbá tehető a rendszer működése.

A villanypásztor tápegységek a napenergia használatával működnek, nem igényelnek elektromos áramot. Ez nem csak az alacsonyabb villanyszámla miatt előnyös, hanem a folyamatosság miatt is. Így nem okozhat ugyanis problémát egy áramszünet, amit az állatok előszeretettel kihasználnak a kitörési kísérletekre.

Ha kérdése van a napelemes és hordozható villanypásztor tápegységekkel kapcsolatban, keressen fel minket megadott elérhetőségeinken! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb költséghatékonnyá tehesse a villanypásztort!

Mind a(z) 6 találat megjelenítése