Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

Speedrite napelemes villanypásztor rendszerek

A DUAL Speedrite villanypásztor tápegységek használatakor lehetőség nyílik napelemes rendszer összeállítására, ezzel gazdaságosabbá tehető a működés, kevesebb felügyeletet igényel.

– Mindegyik általunk forgalmazott solar panel Poli-kristályos felépítésű.
– A tartó keret minden egyes kombináció részét képezi.

A kiválasztott terméket székesfehérvári üzletünkben megnézheti és megvásárolhatja vagy igény esetén postai utánvéttel is eltudjuk küldeni a megadott címre.

A villanypásztor adapter szerepéről röviden

villanypásztor adapter

Az adapter egy elektromos átalakító egység, ami olyan, a bemenettől eltérő feszültséget ad ki, amilyenre egy készülék működéséhez szükség van. A villanypásztor adapter gyakorlatilag ugyanezt a feladatot végzi.

Egy villanypásztor többféle forrásból is üzemeltethető, így például akár napelemes tápegységgel is felszerelhető, amely a rendszer számára tökéletesen megfelelő áramerősséget és feszültséget állítja elő, így nincs szükség annak átalakítására. A hálózatból érkező energiát azonban nem lehet egy az egyben átengedni a rendszeren, ezért szükség van egy villanypásztor adapterre, amely képes a hálózati áramot a megfelelő szintre átalakítani, ezzel lehetővé téve a biztonságos működést.

Amennyiben villanypásztor adapterre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Kínálatunkban gyakorlatilag mindent megtalál, amire szüksége lesz egy komplett villanypásztor-rendszer kiépítéséhez. Ha kérdése lenne termékeinkről, szolgáltatásainkról, vagy árainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 

 

 

Hordozható és napelemes villanypásztor tápegységekkel energiatakarékos lesz a villanypásztor!

Modern világunkban egyre több helyen próbálják hasznosítani a nap energiáját. Ez szerencsére ma már az élet számtalan területén lehetséges, nem csak az irodaházakban, hanem az otthonunkban és akár a villanypásztor rendszerekben is. A cégünk által kínált hordozható és napelemes tápegységek használatával megelőzhető a magas áramfogyasztás, ráadásul sokkal megbízhatóbbá tehető a rendszer működése.

A villanypásztor tápegységek a napenergia használatával működnek, nem igényelnek elektromos áramot. Ez nem csak az alacsonyabb villanyszámla miatt előnyös, hanem a folyamatosság miatt is. Így nem okozhat ugyanis problémát egy áramszünet, amit az állatok előszeretettel kihasználnak a kitörési kísérletekre.

Ha kérdése van a hordozható és napelemes villanypásztor tápegységekkel kapcsolatban, keressen fel minket megadott elérhetőségeinken! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb költséghatékonnyá tehesse a villanypásztort!

Mind a(z) 6 találat megjelenítve