Villanypásztorok és tartozékai, vadkerítés telepítés, vadháló

Villanypásztor vezeték és szalag, elektromos kerítés vezeték

Többféle színben és méretben, különböző hosszúságú tekercsekben kapható villanypásztor vezetékek és szalagok. Mindegyik típus UV-védelemmel ellátott, a minőségi anyagok lehetővé teszik a többszöri felhasználást. Nagy szakítószilárdságuk miatt jobban bírják az esetleges kitöréseket, mint az eddigi villanypásztor vezetékek és szalagok.  Az egyenletesen belesodort, illetve szőtt fémszálak a kerítés távoli pontjain is biztosítják a kívánt feszültséget.

A kiválasztott terméket székesfehérvári üzletünkben megnézheti és megvásárolhatja vagy igény esetén postai utánvéttel is eltudjuk küldeni a megadott címre.

Az állattartás nélkülözhetetlen kelléke: a villanypásztor vezeték

Aki állattartással foglalkozik, tudja, hogy az ő felelőssége, hogy az állatok ne tudjanak elszökni, illetve ne okozhassanak kárt. Ennek biztosítása fajonként eltérő lehet, de a villanypásztor vezeték a legjobb megoldás, ha egy nagyobb területen belül, például egy karámban szeretnénk őket tartani.

villanypásztor vezeték kisebb áramütést okoz, ami veszélytelen az állatok részére, de kellemetlen, ezért hamar megtanulják, hogy ne menjenek hozzá közel. Amelyik jószág megismeri, az maximálisan tiszteletben fogja tartani az általa használható terület határait.  A villanypásztor vezeték hatásos a vadfajok kívül tartásában is. A rendszer kialakításánál természetesen sok mindenre oda kell figyelni, hiszen nem mindegy, hogy tyúkokat, sertéseket vagy épp lovakat szeretnénk a karámban tartani.  Figyelembe kell venni az állat magasságán kívül az ugrási képességeit is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bővebb információt szeretne tudni villanypásztor vezetékeinről, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Hogy válasszon villanypásztor vezetéket?

villanypásztor vezeték

Egy laikus azt hihetné, hogy villanypásztor vezetékből nem áll túl nagy kínálat rendelkezésre. Azonban, aki valaha használt ilyet, tudja, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyet vásárol. Mint minden, ez a terület is sokat fejlődött az utóbbi években, ezért a régebbi rendszert érdemes lehet lecserélni újra. Nézzük, mi mindent érdemes figyelembe venni a villanypásztor vezeték kiválasztása során!

A villanypásztor vezeték egyik legfontosabb tulajdonsága a szakítószilárdság. Ahogyan a nevéből is kikövetkeztethető, ez a jellemző határozza meg, hogy a vezeték mennyire képes ellenállni például egy rémült állat erősebb kitörési kísérletének. A szakítószilárdság a modern rendszerekben már sokkal nagyobb, ezért a régen telepített vezetékek cseréjét érdemes megfontolni. Fontos, hogy figyelembe vegyük azt is, hogy egy nagyobb területű karám esetén mennyire működik megbízhatóan még a legtávolabbi pontokon is a villanypásztor vezeték.

Amennyiben megbízható, korszerű villanypásztor vezetéket vásárolna, keressen fel minket bizalommal!

Mind a(z) 6 találat megjelenítve